Дата Центар

Бизнис Е-маил

Бизнис Е-маил

Професионално решение за онлајн комуникација со што вашите вработени може да останат
конектирани во канцеларија или пак од далечина , со можност за интеграција на е-пошта,
контакти, календар, задачи, документи и папки. При што вашата комуникација ќе остане безбедна
со врвна енкрипција.

  • Дневен бекап
  • Работи со сите веб клиенти
  • Едноставен веб интерфејс
  • Интеграција со Outlook
  • Премиум Aнти Спам
  • Анти Вирус заштита
  • Инстант активација
  • Архива на пораки
  • Инстант комуникација

Технички спецификации