Дата Центар

Веб Хостинг

Веб Хостинг

Решение кое на корисниците им нуди хостирање на сопствените Веб страници, на сервери во сопственост на “Go Net”. Нашиот тим од експерти ќе биде со вас во секој чекор од поставувањето на веб страната, затоа нема да имате потреба од сопствен ИТ персонал и инфраструктура за воспоставување и одржување на веб страница.

  • 24/7/365 Техничка поддршка
  • Неделен “Backup” на вашата веб страница
  • Врвна “Firewall” заштита поставена од нашиот тим на инженери
  • SSL заштита на вашата страница користејќи „Let’s Encrypt“
  • Е-Меил адреси со вашиот домен

Технички спецификации