Кариера

Бараме одлични луѓе да се приклучат на нашиот
брзо растечки тим. Ајде да соработуваме!

Погледни позиции

Поволности во GoNet

Кариера во Go Net

Ние сме водечки снабдувач на податочни комуникации базирани на оптички влакна во Северна Македонија. Нашата мисија е едноставна: ние ги претвораме визиите во реалност преку зајакнување на општеството со поврзување. Во “Go Net” ќе најдете колеги кои испорачуваат решенија од крај до крај и кои со гордост ги советуваат нашите визионерски клиенти како да го развијат својот бизнис.

Во “GoNet” ги цениме амбициите и страста. Веруваме дека вашата решителност во комбинација со одговорност ќе ви ги даде вистинските услови за развој и растење, а можеби и најважно – да уживате во вашата работа. Развојот не однесе таму каде што сме денес и веруваме дека ова е патот напред.

Секогаш бараме квалификувани и амбициозни вработени со желба да направиме разлика. Без разлика дали сте генералист, специјалист, неодамна дипломиран или имате долго работно искуство, ќе најдете возбудливи можности кај нас.

Признание на трудот

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Грижа и благодарност

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Флексибилен распоред

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Личен развој

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Отворени позиции

СИСТЕМ ИНЖЕНЕР

11/11/2022

We need bright thinkers like you.

Погледни и аплицирај

АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

14/11/2022

We need bright thinkers like you.

Погледни и аплицирај