Услуги

Бизнис Интернет

Бизнис Интернет

Професионално решение за Интернет пристап преку дедицирана оптичка линија со загарантирани перформанси, достапност и неограничен капацитет, овозможувајки на Вашата компанија брза и квалитетна интернет конекција.

  • Симетрични брзини за Интернет пристап со скалабилност до 10Gb/s
  • Загарантирани перфоманси и достапност со “SLA”
  • Неограничен транфер на податоци
  • Статички “IP” адреси според потребите на корисникот
  • 24/7/365 техничка поддршка со дедициран инженер
  • Пристап до “PRTG” апликацијата за мониторинг на сообраќајот

Технички спецификации

* Услугата се обезбедува преку “point-to-point” оптичка линија дедицирана за корисникот, која што обезбедува брз и сигурен проток и не се дели со останатите корисници во мрежата што е карактеристично за стандардните оптички пакети за интернет

Други услуги за деловни корисници